För några år sedan en massa krämer för ansiktet och händerna hålls som en obligatorisk del av lanolin. Det är en vit substans med en tät struktur och en karakteristisk lukt. Lanolin grädde sedan gradvis ersättas med mer pengar angenäm arom och intrikata sammansättning. Men många kvinnor inte ge efter för reklam tricks och fortsätta att använda detta tillgängligt, men mycket effektiv produkt för skönheten i ansiktet. Är de rätt i sin hängivenhet för kosmetiska produkter? Försök att förstå.

De grundläggande egenskaperna hos lanolin grädde - är restaurering, fuktande och skyddande epidermis från de negativa effekterna av olika faktorer. Dessutom är produkten anses vara en av de mest billiga och lätta att lagra. Fördelen är också dess naturliga sammansättning, lämplig för nästan alla hudtyper. Kräm kan identifieras brister förutom att märklig lukt, men kvinnor ofta vänjer sig efter några användningar, och även hitta en behaglig efteråt, inse att det beror på naturliga sammansättningen av produkten.

För att förstå vad som är så användbar naturlig kräm bör lära mer om dess sammansättning. Lanolin - en produkt av animaliskt ursprung. Utgångsmaterialet för dess tillverkning är ullfett, vilken är bildad genom tvättning av ull av får med varmt vatten och alkali. Vaxliknande substanser, som är viktiga komponenter i lanolin, väl klart av förorening. De placerades därefter i en särskild centrifug för separation av olika sammansättningar från varandra och behandlas med speciella anordningar för att förbättra egenskaperna. Lanolin är en verkligt fantastiska effekter.

Men detta betyder inte att kan försummas testet för hudens känslighet till lanolin . I vissa människor, animaliska fetter orsaka en allergisk reaktion, så innan den första användningen av produkten, applicera en liten mängd på armbågen böja. Om det efter 15-20 minuter huden rodnad, inte börjar klia och skal, sedan lanolin grädde för dig.

Se även:   Pattern Shirts steg för steg BUILDING

lanolin grädde

Rad användbara egenskaper hos lanolin medel är mycket brett. Inte undra på att ämnet anses vara en av de största medicinska, farmaceutiska och kosmetiska fall. Nyligen blev det möjligt att köpa i detaljhandeln ren vattenfri lanolin. Många kvinnor använder den för att göra masker, krämer och andra medicinska formuleringar i hemmet. Kanske du också då autographic locka processen för att skapa produkter baserade på detta material, men kommer att vara mer än tillräckligt för den första användningen konventionella lanolin grädde. Han är inte mindre intressant att använda och tillräckligt effektiva - se själv!

frisk hud efter applicering lanolin grädde

För att kunna använda en kräm med lanolin, är det nödvändigt att ta hänsyn till de fysikaliska och kemiska egenskaper. Följ dessa enkla regler, då du inte gör några misstag vid tillämpningen av detta verktyg.

Prisvärd och effektiv lanolin grädde med framgång ersätter flera produkter för hudvård. Det gläder sina kunder, men för producenter av andra dyrare produkter, förvandlas till en stor förlust. I kampen för vinst naturligtvis finns det olika marknadsförings övningar, varav berättar hjältinnan intressant video. Tro inte de myter som skapar resurs chefer. Använd endast vad som passar just din hud!



 

Lanolin - är en trögflytande substans av animaliskt ursprung som består av många komponenter. Tool har funnit sin tillämpning inom farmakologi, industri, kosmetika och är populär i dag.

Brukligt att skilja flera sorter av ämnen:

Substans inneboende specifika kemiska egenskaper:

Lanolin - en vaxliknande substanser av animaliskt ursprung, som erhållits vid rötning av fårull. Resultatet är en mörkgul massa, som har en säregen lukt och stark seghet. Utsöndrar ett ämne görs på olika sätt:

lanolin i ekonominKvalitet produkt produceras med hjälp av särskilda separatorer och efterföljande behandling med fosforsyra. Sådan lanolin ofta kommer till Ryssland från Nya Zeeland, Sydafrika och Amerika. Billigare råvaror som produceras i Taiwan och Kina. Den använder ett förfarande för extraktion med organiska lösningsmedel.

Se även:   Hur man beräknar BMI för kvinnor på grund av ålder?

Efter isolering lanolin renas. I detta skede av produktionen befrias från föroreningar, blixtnedslag, blekning och deodorizing. Sortera produkt beror på graden av rening. Kvalitet anses vara ett läkemedel och kosmetisk lanolin.

Sammansättningen av medlen har inte studerats fullt ut på grund av sin mångsidighet. Vanligtvis är denna blandning fri från högmolekylära alkoholer, estrar och fettsyror. Alkoholdelen av etern oftast representeras av steroler. Lanolinfettsyra kedjelängd kan totalt från 8 till 40 kolatomer.

Kännetecken för ämnet mycket varierande och beror på ras av får, deras näringsförhållanden och innehåll, metoder för att få ull vax och dess rening. Professionella tillverkare påpeka att en god råvara innehåller högst 50% förtvålad fraktion, som innehåller kompositionen av minst 30% kolesterol.

Den kemiska sammansättningen av lanolin kan beskrivas enligt följande.

Substans - enligt forskat - har en funktion ointressant. Multilamellära strukturer som ingår i det är typiskt för flytande kristaller av mänsklig hud lipider. Det är därför läkemedlet bär en gynnsam effekt:

Den potentiella skada som kan ha ett läkemedel baserat på den felaktiga val av dosering och möjligheten för allergiska reaktioner. Dessa risker hänför sig till rena substansen, medan krämer och medel, innehåller upp till 20%.

P Reparate på grundval av lanolin används i följande fall:

Kontra är en historia av känslig hud, känslighet för allergier, eksem hudskador. Det är nödvändigt att ta hänsyn till den faktor comedogenic. Uppmjukande grund av djup inträngning i talgkörteln kan orsaka mekanisk tilltäppning av kanalerna genom att initiera uppkomsten av komedoner.

I vardagen - det är ett smörjmedel med utmärkta anti-korrosionsegenskaper:

I kosmetika:

Teknik för preparatet:

Lanolin kan köpas på specialonlineapotek.

Videon visar ett recept kräm baserad på lanolin och honung:

Se även:   Hela sanningen om omslaget för att bränna magen fett plus några recept

 



Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras

Denna webbplats använder Akismet spamfilter. Lär dig att hantera dina data kommentarer .