L'oli vegetal extret de lli - oli de llavor de lli - és àmpliament conegut per les seves propietats curatives.  

Per tant, l'oli de llinosa en cosmetologia.

S'utilitza en la medicina i la cosmetologia.  

L'oli de llinosa pot ser utilitzat en la seva forma pura es pren oralment, frega a la pell cutícules del cabell.

També, aquest producte natural és una part d'una varietat de cosmètics i productes farmacèutics: cremes, màscares per a la pell i el cabell, les infusions. Conegut des de l'antiguitat com un ingredient d'aliments i productes cosmètics, oli de llinosa i en l'actualitat no ha perdut la seva rellevància.

L'oli de llinosa és extremadament rica en vitamines, antioxidants i altres substàncies biològicament actives útils.

Sobretot molts d'ells dels àcids grassos poliinsaturats essencials. El contingut de tals àcids en l'oli derivat de les llavors de lli arriba al vuitanta per cent. Alguns dels representants d'una sèrie d'àcids grassos poliinsaturats són de particular valor i són anomenats essencial. Aquest nom suggereix que el cos humà no pot produir aquests àcids grassos, que es pot obtenir només des de l'exterior.

Els més importants són el de cadena llarga d'àcids grassos poliinsaturats són àcids grassos omega-3 i omega-6.

Ells estan involucrats activament en els processos de membrana implicats en l'acumulació de substàncies necessàries en les cèl·lules i eliminació de les deixalles intracel·lular.

metabolisme normalització en la pell, els àcids grassos contribueixen als processos de formació de fibres de teixit connectiu naturals que donen suport elasticitat de la pell en el nivell apropiat. De les quatre espècies conegudes d'àcids omega-3 grassos poliinsaturats: alfa-linolènic, eicosapentaenoic, docosapentaenoico i àcid docosahexaenoic, el més important és el primer d'aquesta llista, que és el "ancestre" de tots els altres àcids grassos omega-3.

L'oli de llinosa és el líder en el contingut d'àcids grassos essencials.  

Si la concentració d'àcids grassos en l'oli d'omega-6 a partir de llavors de lli tenen competidors que té un percentatge comparable de components orgànics, el contingut d'oli d'omega-3 és competència de llinosa.

Veure també:   10 receptes de bellesa tardor

El més proper pel percentatge d'oli de peix comprèn gairebé la meitat dels àcids grassos essencials del grup omega-3. Vitamina F, és vital per a l'organisme, és també un àcid gras essencial, tot necessitat que l'organisme en el qual la ingesta de vitamina està completament proporcionat de fonts externes. L'oli de llinosa conté més d'un quaranta per cent de la vitamina F, que fa que sigui una font valuosa d'aquest element vital.

Contràriament a la creença popular, els àcids grassos no contribueixen a l'augment de pes i l'obesitat no són la causa.

A causa de la seva composició d'oli de llinosa i els productes cosmètics basats en ell perfectament hidratar la pell, proporcionar un efecte calmant i contribuir a un augment de l'elasticitat de la pell.    

cosmetologia

efecte que s'obté quan s'utilitza l'oli de llinosa hidratant difereix d'acció prolongada. En altres paraules, l'oli de lli té un efecte rejovenidor en la pell. Juntament amb això, cal assenyalar, i les seves propietats bactericides.

A més, l'oli de llavor de lli s'utilitza per tractar la pèrdua de les pestanyes. A més, és part dels mitjans utilitzats per a les ferides, cremades i altres danys de la pell. L'oli de llinosa és sovint un dels principals ingredients en els mitjans de comunicació després de bronzejat.

Per tal de tenir propietats útils, oli de llinosa ha estat fabricat correctament. Si l'oli de lli utilitzats com cosmètics i fàrmacs medicinals, s'haurà d'obtenir només per premsat en fred, per mantenir tots els seus components valuosos.

A més, a aquests efectes es requereixen oleaginosa lli només la més alta qualitat. El procés tecnològic de preparació d'oli de llinosa és inacceptable l'ús d'efectes tèrmics, com per tant destruït fàcilment tots els àcids grassos.

Un factor important en la preservació de propietats útils de producte és el seu emmagatzematge adequat, com oli és molt capritxosa per a les condicions d'emmagatzematge.

Veure també:   Les pigues i taques de pigmentació ja no són un problema

oli de llavor de lli - un producte molt important i irreemplaçable en cosmetologia. Cada any els científics descobreixen noves investigacions i noves propietats medicinals d'aquest do natural.



deixar un comentari

no publicarà el seu correu electrònic

Aquest lloc utilitza el filtre d'spam Akismet. Aprendre a gestionar els seus comentaris de dades .