O masă - o modalitate importantă de a satura corpul cu energie. Cei mai mulți oameni obține hrană și apă până la 90% din energia disponibilă pentru ea. Dar noi nu știm cum să mănânce în mod corespunzător. Noi luăm mâncare de la cea mai grea parte din ea, noi toți contamina corpurile noastre cu zgură toxice, și o parte cele mai valoroase, bogate în energie a produsului alimentar trece prin el însuși ca printr-o conductă, și eliminate ca deșeuri grosiere. Omul, la fel ca orice altă entitate biologică, hrănește nu numai eu, ci pământul, și este o formă de schimb de energie. Dar putem schimba procesul său de putere, iar unul este foarte mare schimbare în întreaga noastră viață.
Dacă așteptați pentru descrierea oricărei diete speciale, dieta este un zadar nu cel mai important. Daca esti vegetarian - Ei bine, dacă rawfoodist - mare , dacă rapid timp de trei săptămâni și mai mult - frumoase, dar dacă tu și nici una , nici alta, nici a treia - nu vă faceți griji. Nu mânca prea mult, și pentru a atinge obiectivul stabilit noi înșine, ar fi suficient.
Principalul lucru - nu mănânce și să bea, și cum să mănânce și să bea. Procesul de digestie este foarte dependentă de mintea ta. Nutriție ar trebui să fie o meditație. Trebuie să ne concentrăm pe gustul alimentelor, la procesul de asimilare și picătură toate gândurile străine. Asimilarea componentelor subtiri, saturate de energie alimentelor are loc numai în cavitatea bucală, astfel încât toate sugestiile învățăturile apar cel puțin 40 de mișcări de mestecat pe înghițirea. Dar , în nici un caz nu fi distras. Dacă sunteți pe chat cu prietenii tăi - nu atât de rău, că tocmai te du - te înapoi la starea animalelor. Dar , dacă mestecat cu atenție, vă gândiți la ceva neplăcut sau doresc nimănui rău, mâncarea este otravă, și ai pus dumneavoastră daune ireparabile sănătății. Deci , fie nu distras, sau să mănânce în mod normal.
Toate sistemele referitoare la igiena produselor alimentare, se recomandă să se concentreze pe ceva mai mare, care este obiectul de cult, sau a cărui putere doriți. Astfel, în mișcarea Hare Krishna (unul dintre sistemele filosofice netradiționale cele mai influente) procesul de alimentație se face în felul următor: fiecare fel de mâncare este declarat sacrificiu pentru Krishna. Se crede că , prin harul lui Kṛṣṇa, acceptând mâncarea, ei dobândesc o specială, calități pur divine ale eternității, completitudine, cunoaștere și fericire, care sunt transmise consumatorilor. Masa aici nu este doar saturație materiale, dar Prasad „purificare“ a credincioșilor, procesul aducerii lor la substanța transcendental. Meniul este în mod deliberat monotonă pentru a reduce udovolstvie gastronomică, paralizarea procesul de asimilare a energiilor înalte, procesul de intimitate cu divinul.
Dacă nu crezi în alți dumnezei, să ne întoarcem la Evanghelie:
„Și când mâncau ei, Isus a luat o pâine și a binecuvântat, prilomil și a dat ucenicilor, și a zis: Luați, mâncați, acesta este trupul meu.
Și a luat paharul, și a binecuvântat - o, le - a dat, zicând: Beți toți din el.
Pentru aceasta este sângele meu, vărsat pentru mulți , spre iertarea păcatelor. „(Noul Testament, de Matt. 26.26-28).
Cuvintele lui Isus au fost pierdute în zadar, împărtășanie a fost atras într - un ritual, dar cu toate acestea , în creștinism, la fel ca alte religii ale lumii, a păstrat obiceiul de a începe masa cu o rugăciune. Rugăciunea este o modalitate de concentrare, meditație nu este neapărat Dumnezeu.
Pentru a afla cum să mănânce dreapta, este nevoie de timp, dar atunci când înveți să silinta, nu invata nimic. Există o metodă suplimentară de a obține pe care le puteți obține orice fel de energie a oricărei substanțe de gătit. Aparține de a reduce puterile l Rajayoga, care are auxiliar. Sistemul Raja-Yoga necesită dedicare completă, timp de ore de lecții de zi cu zi. Dar natura umană să se îndoiască, o săptămână sau o lună, el începe să se gândească, „Dar dacă eu sunt doar un vagabond leneș, dacă am irosit timpul este irosit?“. Pentru a restabili încrederea, el a oferit exerciții speciale pentru a stăpâni puteri supranaturale. În sistemul Yoga Raja, aceste abilități nu sunt considerate ca fiind ceva de valoare, dezvoltarea lor trebuie să convingă doar persoana pe care el este pe drumul cel bun. Dar școlile magice percepție extrasenzorială și aplicarea sa practică este considerată a fi extrem de important să stăpânească forțele naturii și de creștere a puterii umane, inclusiv pentru a crește durata de viață.
Direct relevante pentru procesul de a manca un canal de arome ESP (număr de canale egal cu numărul de organe de simț , plus unul universal, care să permită o abordare coerentă percepe realitatea). Tehnica de deschidere canal este foarte simplu, se crede că este accesibil tuturor oamenilor și nu necesită nici o pregătire prealabilă.

PRIMUL PAS
1. Concentrați -vă pe vârful limbii , timp de cel puțin 15 minute pe zi. Simțiți - l, gândiți- vă , ascultă - l. Semne de concentrare dreapta - hipersalivație, in timp ce saliva devine un gust dulce.
2. O săptămână, două săptămâni sau o lună - în funcție de intensitatea antrenamentului, te vei simti scuturare constantă, vibrații în vârful limbii, se extinde la toată cavitatea bucală, este momentan înlocuit cu un sentiment de gust minunat, incomparabil cu orice altceva. Extindeți durata antrenamentelor.
3. După 4-5 zile , veți învăța cum să provoace acest sentiment la voință , în orice moment, și într - o săptămână sau două va fi capabil să - l păstrați în cursul mesei, cu realizarea acestei etape poti avea tot ce vrei, și să reducă sale dieta de zi cu zi , în câteva ori. Câteva luni mai târziu, dacă doriți, puteți restricționa apa singur. Dar ai grija greutatea ta! În cazul în care declinul mult de două kilograme pe săptămână, în cazul în care greutatea sa stabilizat după o lună, a reveni pentru a primi alimente solide.
Următoarele etape nu sunt direct legate de igiena produselor alimentare.
4. Focus pe limbă, contempla orice subiect (obiect) cu aroma de pronunțat (miere, gem, zahăr, sare, și așa mai departe. N.) Înainte de senzația de gust distinct al obiectului în cavitatea bucală. Train , atâta timp cât nu să învețe să identifice gustul contemplarea obiectului pentru câteva secunde, apoi se trece la pasul următor.
5. Se prepară câteva cutii sau pachete de același material ( cu excepția synthetics și a metalelor), răspândirea lor produse cu dulce, amar, acru, sărat, picant și gust astringent, roaga pe cineva sa le plaseze în orice ordine, și să încerce să determine conținutul fiecărui ambalaje. Poate că aceasta este prima dată când nu reușesc, nu dispera, continuați să practicați și vei reuși cu siguranță.
6. Utilizați meniul drop-down în fața ta posibilitatea: încercați gustul fenomenului naturii, soarele la răsărit și apus, Luna, luna plină și luna noua, oamenii pe care le cunoașteți. Veți găsi mai multe deschideri.
Notă: Următoarea etapă de formare - primul „secret“ mod de a realiza longevitate. sistem disponibil de formare psihofizic care vizează schimbarea întregii persoane: sentimentele, emoțiile, atitudinile față de alții, nivelul de gândire, etc. Se crede că toată energia suplimentară fără schimbarea produsă de această persoană va fi irosite în zadar; pentru achiziționarea de avere, faima, satisfacția de plăceri senzuale, etc., iar în aceasta el poate atinge , poate , un mare succes. Dar alungare plăceri, și profitând de potențialul energetic mare, o mare oportunitate personală, oamenii sunt din ce în ce asculta conștiința lor, și , prin urmare , mai repede creează propria sa moarte. Și astfel tot ceea ce știm oameni mari au avut o rezervă foarte mare de energie, dar nici unul dintre ei a ajuns la longevitate. Bănuiesc că cel mai probabil nu doriți să schimbați complet ca tine - te pentru cine ești, și apoi sunt lăsate doar la utilizarea metodelor de „secrete“, așa-numitele moduri de „om viclean.“ Esența lor este simplă: o parte din energia; produs de om, le -a trimis pentru a ocoli inima si mintea direct la întărirea organismului. Folosind unul dintre modurile în care se poate oferi să existe, păstrând puțin lui „eu“ , cu toate greșelile și erorile sale. Dar , rețineți: realizarea nemuririi în acest fel nu va aduce fericire pentru tine sau pe cei din jur, cum „omul viclean“ a fost mult timp considerate trucuri diavolului, ceea ce duce la decese mai umane decât moartea fizică. Deci , le folosesc doar o singură dată (un singur ciclu de exercițiu). Ia asta în serios.
7. La începutul primăverii (sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie - în timpul topirii zăpezii) simt gustul renașterii vieții. Este prezent în apă se topesc în sol dezghețat în scoarță și muguri de copaci, în întreaga natură. Memorati acest gust, să învețe să - l numesc așa cum doriți, face un gust permanent luați apă și alimente. Dacă o faceți dreapta, schimba visele tale: ele vor fi dominate de culoare verde, va reveni la sentimentul de zbor. Primele semne de întinerire apar , de obicei , în 2-3 luni, întregul ciclu exercițiu durează de la unu la trei ani , în funcție de revenirea la practica. După încheierea ciclului de vârsta fizică a persoanei care corespunde cu perioada de pubertate.
Un rol deosebit este jucat de proprietățile structurale ale apei în igiena produselor alimentare. Apa - baza vieții umane, precum și numărul modificărilor sale, în general, corespunde numărului de tipuri de bază ale persoanei bio-energie.
Proprietăți de locație opredelyaotsya apă a sursei. Dacă este un loc prietenos pentru tine, apa va va da puterea, dacă ostil, vă va lipsi de putere, dar în același timp , pentru a restabili integritatea corpului fizic. Toate poveștile despre viață și apă mort reprezintă baza experienței reale a omenirii, și eficiența apei provenite din centrele de energie de cel mai înalt ordin, este atât de mare încât apa este într - adevăr capabil să ridice morții. Dar , pentru a descoperi sursa este situat într - un loc favorabil pentru tine, este foarte dificil. Acest lucru necesită nu numai de calificare , ci și de noroc. Dacă reușești să o faci - bine, dacă nu - nu vă faceți griji, există metode speciale pentru a modifica proprietățile structurale ale apei, aducându - le în conformitate cu structura bioenergetică.
Metoda de bază este foarte simplu: umple un pahar sau cristal vaza cu apă, a pus - o pe palma mâinii stângi și puneți palma dreaptă la o distanță de 5-10 cm de la suprafața apei. După un timp se va simți radiațiile care provin de la mâna dreaptă, și care pătrunde în apă, iar mana stanga se va simți presiunea fizică. Întreaga procedură durează de la trei la zece minute. Ca rezultat, veți obține apa vie, este foarte moale si are un gust ușor dulce perceptibil. Dacă am pus un recipient de apă în palma dreaptă, puteți obține apă mort, este rigid și ușor acru.
Folosind această tehnică, ține cont de faptul că apa vie nu numai că mărește potențialul de energie, dar , de asemenea , activitatea corpului, de aceea este binevenit în bolile acute poate duce la o deteriorare. apă mort exercită un efect benefic este în aceste boli, și , de asemenea , utilizate pentru procesoare decelerării nevoobrazovany, tratarea rănilor și a bolilor de piele , cu excitație excesivă a organismului. Prem zilnică de apă mort nu trebuie să depășească un litru de aportul de apă vie nu este restricționat.
În concluzie, unele reguli generale de igienă pentru neuprazhnyayuschihsya produselor alimentare sau a începe doar de formare:
1. În orice încăpere unde trebuie să mănânce, găsi locul și mănâncă numai acolo.
2. Produse alimentare trebuie să fie proaspăt preparat. Nu folosiți niciodată încălzit (ieri) alimente.
3. Puteți folosi toate plantele aromatice și condimente, dar este recomandabil să se limiteze aportul de praz ceapa si usturoi.
4. Niciodată nu mânca fără a poftei de mâncare.
5. Fiecare masă (conținutul gurii) ar trebui să constea dintr - un singur produs.
6. alimente trateze ca pe o vacanță de puțin, de a crea un mediu corespunzător. Masa trebuie să fie solemnă.

A se vedea , de asemenea: o   dieta adecvata cu venirea iernii și vreme rece

Toate sistemele non-tradiționale de formare psiho-fiziologice acordă o atenție deosebită administrării respirația. Suflarea (spiritul) - este esența proceselor care au loc în om, legătura dintre ea și realitatea externă, între corpul fizic, sfera de sentimente și emoții, domeniul de gândire și fiind cauza supremă. Respirația - vântul care are loc în întuneric, și vântul în întuneric devine o forță.
Dar noi respira precum și mânca: absoarbe oxigenul, expirăm dioxid de carbon și de a efectua funcții predeterminate biologic vom servi drept hrană pentru plante. Energia pe care atunci obținem, abia suficient pentru a menține existența noastră fizică. Respiratia inconștient, noi nu suntem capabili de a prelungi nu numai viața, dar evita boala, reduce timpul șederii noastre pe pământ.
Posibilitatea de respirație controlată este aproape nelimitate, dar utilizarea lor, punerea lor în aplicare depinde de tehnologia aplicată. Pentru scopurile noastre, tehnica sufi cea mai potrivită cu unele împrumuturi de la alte sisteme. Pentru a vă face un pic de odihnă, vă voi da o descriere literară a acestei tehnici, făcută de un elev al uneia dintre școlile sufi.
„Hami a spus aceasta este prima lecție - o practică conștientă este foarte important ritm de respirație. Crede că spatele este drept, că fluidele vitale pot merge cu ușurință în sus și în jos. Acum inhaleze 7 conturi, pauză - 1 prin expirație 7 conturi, pauză - scor 1. Acesta este un proiect de lege foarte simplu: 7-1-7-1-7. Daca te antrenezi, de curând devin automat. Acum , încercați acest ritm cu mine.
Când m - am relaxat și predat la ritmul, m - am simțit foarte ușoară. Hamid a fost încă exploatație mâna mea, și am putut vedea pieptul lui în creștere și care se încadrează în timpul respirației. Deși ritmul a fost ciudat și un pic dificil la început, că ceva sa trezit în mine - „observator“ , care ar putea vedea tot ce se întâmplă, și nu fuzioneze cu ritmul in sine.
Ei bine, - a spus Hamid. - Acum, un pic mai multă încredere, relaxați - vă, închideți ochii și doar lăsați respirația respire. Scapă de toate ideile - da ritm care curge și pulsează prin viața însăși. Acest principiu se numește marca de 7 (marca octavă), și, după el, urmați legile armoniei lumii, care vrea doar să înțeleagă perfecțiunea în ei.
Acum, când ne furișăm la etapa următoare, referitoare la calitatea aerului pe care il respira, ține respirația în ritmul 7-1-7-1-7.
Pe măsură ce vântul poartă pe aripi toate suficient de ușor pentru a fi ridicate de la sol, și există multe calități care pot fi purtate de respirație, dacă înțelegem ritmul și dacă ne putem concentra în mod corespunzător. De exemplu, puteți alege o culoare dintr - un spectru și respira - l in corpul tau, alimentând fiecare celula. Această practică este utilă pentru un anumit tip de tratament. Puteți respira în vibrația intensă, cum ar fi tonurile joase ale pianului, sau puteți alege să respirația în vibrațiile cele mai subtile imaginabile că în această lume sunt dincolo de nivelul sonor. Puteți alege orice doriți. Puteți respira în elementele de Foc, Pământ, aer sau apă. Puteți respira în esența unei anumite flori sau plante în același mod ca și inspiri parfumul florilor și cunosc diferența dintre ele. Știința respirației - un subiect puțin cunoscut în trecut, dar acum este momentul pentru a înțelege. Cu calendarul corect și cu cunoașterea a ceea ce - am spus, lucruri extraordinare se poate face.
Dar atinge doar pe drum. Când ați însușit suficient ritm de bază, putem vorbi mai în detaliu.
Al treilea aspect pe care vreau să ating astăzi - această poziție respirație. La fel cum vântul poartă sămânța dintr - un loc în altul, la fel ca și respirația poate transfera energie de la o zona a corpului la alta pentru un scop special. Direcția corectă de respirație putem învăța pentru a aduce corpul în echilibru. Putem începe să -și îndeplinească misiunea noastră de a fi o ființă umană conștientă, dedicat activității ministerului în lume.
Acum , respira cu mine, un sentiment de ritm, pe care eu te învăț și să vă turnat calitatea aerului pe care le mai subtil puteți imagina. Fii aer curat din aceasta. Să - l curețe și să departe toate durerea la acest punct. Când am respira cu voi, simțiți energia curge din partea de sus a capului și care trece chiar prin corpul tau.
Când m - am relaxa și permite organismului să respire așa cum a spus Hamid, am simțit o lumina, un nou sentiment de libertate pe care nu am experimentat înainte. În același timp , a trebuit să lupte să nu piardă concentrarea și starea de conștiență. Hamizh strâns mâna mai strâns.
Acum vreau să faci câteva respirații complete. De fiecare dată când inspirați, în mod conștient se adapteze la armonia interioară și, în același timp, a existat un corp. Trebuie să se mute departe de ceea ce crezi despre tine, pentru a descoperi în ei ceva real. Aceasta este ceea ce noi numim „observator“. Trebuie să învețe să dezvolte „observator“ lor mai mult și mai mult în fiecare dnem.Ty're aici pentru a intra în contact cu nava, pe care le - ați dat. Fii mândru de această lume, dar înclinată în cealaltă.
Am respirat încet și profund, și în curând Hamid mi -a spus că am deschis ochii. Camera părea destul de diferite, ca și cum am văzut pentru prima dată. Am avut un mare sentiment de pace și securitate. Totul era în ordine lui specială. Am simțit o relație perfectă între obiectele din încăpere și între mine și fiecare obiect. A fost un sentiment de comunitate, de acceptare: scaune, mese, paturi - toți știau unul de altul.
Erau obiecte nu mai neînsuflețite, ci făceau parte dintr - o ființă vie. Totul a fost conștient, a spus un limbaj tăcut. Totul a fost în vigoare. Efectuat.
Hamid a luat mâna de pe a mea și a stat în liniște. El a venit în spatele meu și -a pus mâinile deasupra capului, apoi l - au adus în jos în jurul corpului meu în două sau trei inci de îmbrăcăminte. Apoi, în picioare în spatele meu, a făcut același lucru în față și în spate. În cele din urmă, încă în picioare în spatele meu, a pus mâinile pe umerii mei și mi -a spus să nu se miște. căldură Marele vărsându mâinile sale, astfel încât întregul corp a fost furnicături. El a stat acolo timp de câteva secunde, iar apoi se așeză din nou.
Bine, - a spus el - acum vom vorbi despre lumea reală, va fi mai ușor de înțeles ".
Aici a încheiat lucruri mari, dar necesită decodare, concretizării. În această problemă ne uităm la o secțiune a științei respirației: capacitatea de a satura organismul cu energie pentru a spori potențialul lor de bioenergie prin exerciții speciale de respirație.
Înainte de a trece la exercițiile ei înșiși, trebuie să vă amintiți regulile generale:
1.Budte atent! În prima fază a antrenamentului vă deschide Tes la influențe externe adverse. Înainte de a că sunt protejate: nu poate absorbi energiile subtile, dar N6A au aproape nici un efect și așa-numitele „otrăvuri nervoase“ , care se crede a fi dispersată în atmosferă. Prin a face o respiratie constienta, vei deveni vulnerabil. Prin urmare, vă rugăm să fiți atenți la alegerea de locuri pentru a exercita. condiție obligatorie - opredilenie loc favorabil pentru tine stați.
2. Nu începe antrenamentul în zonele aglomerate, în apropierea intersecțiile de drumuri, în jurul valorii de cimitire, spitale, sau doar în imediata apropiere a persoanei bolnave. Este mai bine să facă acest lucru în orașe, în pădure, locuri în care formațiunile de rocă, lângă izvoare sau rezervoare de apă naturale, care nu sunt utilizate pentru alimentarea cu apă. Puteți face acasă, dar dacă familia otnosjatsja skeptizmom cu antrenamentul, locul de muncă în absența lor.
3. Pentru clasele de stat necesare echilibrului emoțional, și chiar mai bine - un sentiment de bucurie fără cauză. Niciodată Exercitarea dacă ești nervos sau supărat, sau pur si simplu te otrăvească - te si corpul tau.
4. In timpul exercitiilor, dacă nu se specifică altfel, vârful limbii ar trebui să fie presat pe cerul gurii superioare. În această poziție se închide pasajul de control al limbajului prin care se extinde la nivelul coloanei vertebrale la creier, iar acțiunea canalului în jos pe partea din față a corpului la organele genitale. Acest lucru vă permite să conectați respirația internă și externă și trimite energia reprezintă în centrul de vitalitate * sub buric (centrul „Hara“ sau „câmpul cinabru inferior“).
5. Inspira ar trebui să se facă numai prin nas ( cu excepția excepții speciale).
Respirații prin gura scurta viata.
Primul lucru trebuie să învețe, - capacitatea de a se concentra pe respiratie. Încearcă să respire - și după câteva secunde, gândurile tale vor fi departe și uitați despre antrenament. După un minut, te gândești la asta, câteva secunde mai târziu uita din nou, iar acest lucru va continua tot timpul. Pentru a se concentreze, să se gândească la respirație, folosind formule speciale, care funcționează la toate nivelurile conștiinței umane și dezvăluie respirația cât efort Buddha. Notă: formula ar trebui să memoreze textual, orice modificări nu sunt permise.
Iată formula:
„Eu stau cu picioarele încrucișate și îndreptare a coloanei vertebrale. Mintea mea se concentrează pe momentul inhalării, mintea mea sa concentrat pe inhalarea moment. Eu fac o respirație lungă. Eu fac o respirație lungă. Eu fac o respirație scurtă. Eu fac o respirație scurtă. Mă simt respirația - respir. Mă simt respirația - respir. Corpul meu este relaxat - Respir.

A se vedea , de asemenea:   Învățătura de un mod sănătos și corectă a alimentelor slăbire

-------
* Acest centru este situat pe linia mediană a abdomenului pentru aproximativ 4 degete sub ombilic, este mai aproape de nivelul coloanei vertebrale.

Corpul meu este relaxat - Respir.
Care este sentimentul de calm - respir.
Care este sentimentul de calm - respir.
Mă uit gândurile mele - respir.
Mă uit gândurile mele - respir.
Sunt în controlul gândurilor mele - respir.
Sunt în controlul gândurilor mele - respir.
Sunt relaxat - respir.
Sunt relaxat - respir.
Pace și liniște - Respir.
Pace și liniște - Respir.
După sfârșitul acestei formule continuă să respire în ritmul pe care le - ați stabilit, se bucură de cea mai procesul de respirație. Dacă gândurile străine veni din nou, se repetă formula, începând cu linia: „Pot să simt respirația - Respir,“ Dacă este necesar, repetați - o din nou, până când ajunge la o stare de claritate și de detașare de gândire ..
Timp de livrare de exercițiu - cel puțin douăzeci de minute. Pose cu picioarele încrucișate - „poziția lotus“ - este dificil pentru incepatori, aceasta poate fi înlocuită cu o stare de „așezat pe genunchi“ (fese pe tocuri, spatele drept), sau vă puteți pur și simplu stai pe un scaun , cu spatele drept, indiferent de ceea ce nu este în repaus, cu picioarele încrucișate (piciorul stâng pe exterior), iar degetele de la picioare ar trebui să fie amplasate chiar sub baza coloanei vertebrale. Mâna dreaptă se sprijină pe genunchi, cu palma în sus, degetul mare atinge mijloc, mâna stângă se sprijină pe partea dreapta, degetul mare și degetul inelar în sus de mijloc, inelul de blocare printr - un inel de mana dreapta. Poziția brațelor și picioarelor este foarte important pentru circuitul de canal nervoase (în teorie acupunctura ca și în toate medicina orientala, acestea sunt numite canale psihice) și închiderea lor contribuie la concentrarea energiei în interiorul corpului uman.
Ritmul respirației. în stăpânirea corectă greșeală de sincronizare a evita ca majoritatea începătorilor: Nu încercați niciodată să se adapteze ritmul conștient. Rata respiratorie este determinată de poziția corpului și dreptul de concentrare. Alungirea artificială sau scurtarea fazei de inhalare sau expirația deformează numai procesul de respirație. Singurul lucru pe care trebuie să faceți - este să ne amintim ritmul corect, și , în timp, sa stabilit. Ritmul de bază al respirației este un ritm: 7-1-7-1, 7-7-7-7, 7-14-7-14. În plus, există bătăi speciale pentru anumite tipuri de exerciții. Numărul de „“ 7 „nu este intamplatoare, iar atunci când învăța cum să se concentreze pe respiratie, vei simți că tonul său se schimbă în conformitate cu Legea octava: do-re-mi-fa-sol-la-si inspiratorii si si-la-sare fa-mi-re-do expirati. În timpul respirația energiei inspiratorie este propagat din partea de sus a capului până - n picioare, iar în timpul expirație întârziere se ridică de la calcai la partea de sus a capului în aceleași tonalitati. exercițiu vă va ajuta după ce instalați unul dintre aceste ritmuri, ritmul de 7-14-7-14 este optimă.
Dacă practicați în mod regulat, primele rezultate vor veni în termen de o lună. Vei îmbunătăți ten, netezite liniile sale ascuțite, vocea va deveni plin și sonor, și te vei simți mai bine decât oricând înainte. După obținerea acestor rezultate, du - te la pasul următor.
După calendarul corect va fi pentru tine în mod automat, se concentreze pe aerul pe care îl respirați și în afară. Imaginați - vă că respiri în cele mai ușoare, particulele fine de lumină, bucurie umple tot corpul, inmuiati - le în sine, și expirati de aer mai greu, întunecat, aruncând germenii de toate bolile corpului. Încercați să respire în esența vântului, Pământ, foc, apă, experiment cu diferite lucruri și să intre în practica sa care vă oferă cea mai mare placere. După exercițiu, ar trebui să se simtă schimbat.
Să acorde o atenție la etapele de respirație. În timpul inhalării, gândiți -vă la calitatea sau elementul pe care îl respirați în timpul pauzei după inhalare se gândească la modul în care îl utilizați pentru afumare existenței sale, în timpul concentrat expirația privind contaminarea internă, pe care doriți să o ieșire din corpul său, pauză după expirand se concentreze asupra modificărilor care au avut loc în corpul dumneavoastră.

A se vedea , de asemenea:   CONCEPTUL DE PUTERE BALANCElasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Acest site utilizează filtrul de spam Akismet. Aflați cum să se ocupe de comentariile de date .